Huinerkerkpad 3, 3882 LC Putten
Holsten stables Holsten stables Holsten stables

Over Holsten Stables

Holsten Stables bestaat uit de stoeterij en handelsstal met als doel het fokken,opfokken,opleiden en uitbrengen van springpaarden met voornamelijk Holsteiner afstammingen.Over het algemeen zijn de paarden op ons bedrijf gefokt, of door ons op jonge leeftijd aangekocht met interessante pedigree's uit de allerbeste prestatiestammen.

Trots zijn wij dan ook op fokprodukten zoals Chester (v.Corrado I), Cobra (v.Carthago),Galloway (v.Galoubet), Quality Time (v.Quantum), Risque ( v.Quidam de Revel), Robin Hood (v.Animo) en Versace (v.Caretino).

De jonge beloftevolle springpaarden op ons bedrijf,krijgen een gedegen en eerlijke opleiding,om zo hun talent en aanleg te ontplooien tot een volwaardig springpaard.
Tevens bieden wij de mogelijkheid uw talentvolle springpaard op te leiden en/of uit te brengen op wedstrijden van B t/m Z niveau.

Vanuit onze stoeterij en sportstal kunnen wij U te allen tijde adviseren en voorzien van informatie over  fokmerries,veulens, jonge paarden en springpaarden op de diverse niveau´s.